Aktiviteter
SOSIALISERING / FELLESTRENINGER
Kvar onsdag har me fellestrening/sosialisering for alle typar hundar på Bremnes ungdomsskule frå kl 1900 i sommarhalvåret og kl 1800 i vinterhalvåret. Velkommen.


Ved ankomst treningsstaden ventar hundane i bilen til ansvarleg for treninga har gått gjennom kva øvelse me skal gå gjennom denne dagen. Etter dette trener kvar og ein ekvipasje på kontakt etc. til hundane har "landa litt". Så blir det fellesøvingar (som treffleiar har orientert om). Til slutt blir det tid til eigentrening og evt. spørsmål. Ta med godbitar på desse treningane.


Ein god ting på desse treningane er og å spørje eigaren av hundane om det er OK at du slepper hunden din bort til dei for å helse.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.09 | 13:46

Vi er to studerende fra Roskilde Universitet. Vi skal skrive projekt om ulve. Vi har nogle spørgsmål til dig. Har du en mail hvor vi kan kontakte dig?

...
06.01 | 22:47

Hei! og gratulerer med ventande valp :)
Følg med på hjemmesiden vår og FB for oppstartstidspkt for treningane våre no etter jul. Dåke er velkomne der :)

...
06.01 | 14:33

Heia får snart ein lien kvalp av rasen bischo havanise da blir ein fam hund men tenkte kanskje da er lurt å sosialesera den md andre hunder

...
11.11 | 22:23

Me har faste fellestreninger onsdager kl 1800 v/Bremnes Ungdomsskule - agility treninger blir arrangert sporadisk (annonsert på FaceBook sida vår)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE